Lady Gaga Vs. Die Antwoord: Ударът и отговорът на "чудовищата" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Надали е лесно да обидиш Lady Gaga. Южноафриканската рап група Die Antwoord обаче се е заела с тази амбициозна цел с песен, която само за няколко дни стана един от най-гледаните видеоклипове в Youtube с над 1 800 000 посещения.

Клипът към песента Fatty Boom Boom разказва как екстравагантната певица отива на турне в Южна Африка, облечена в емблематичната за нея рокля от сурово месо. След подигравките, които тя отнася, в крайна сметка бива изядена от лъв. Целта на групата вероятно е да покаже на Lady Gaga, че тя не е желана в страната, тъй като скоро й предстои концерт там.

Полемиката обаче се пренесе и в Twitter, където певицата обяснява, че в африканската страна интересът към нея никак не е малък: "Мисля, че сте шантави, но нямате попадение. Продала съм стотици хиляди билети в Южна Африка. Явно не е много добра идея да кажеш на някого, че си му фен. Все едно. Схванахме, че не сте "малки чудовища". СХВАНАХМЕ!"

В отговор на поста й, южноафриканската група отвръща: "Lady... въпреки че си 'по-голяма' от нас..., ние сме по-готини от теб... и освен това нямаме скариди по интимните си части", като визират епизод от ироничния си клип. 

Засега Lady Gaga не отговаря агресивно на нападките на групата, но все още не е ясно дали певицата няма да "отмъсти" подобаващо на рапърите от Die Antwood.


Сподели.