Lacoste L!VE - нов аромат, нова перспектива

Pinterest LinkedIn +

Всеки път, когато прекрачиш прага на любимия ти бюти шоп в близкия мол, се повтаря една и съща история - мощна вълна от различни аромати удря за секунди сетивата ти, а няколко усмихнати млади консултантки се втурват към теб с досадни въпроси (разбира се, не искаме да омаловажаваме труда на тези прекрасни дами, готови да изтърпят настроенията и на най-придирчивите клиенти).

Когато търсим да закупим парфюм, за себе си или пък за любим човек, сме водени от желанието да намерим Единствения - този, който усещаме във фантазиите си, точно както при любовта. Е, когато говорим за аромати, всичко, за щастие, се случва значително по-лесно - луксозните флакони те очакват в целия си блясък в магазина в готовност да посегнеш към един от тях.


А когато си млад, активен и модерен, няма как да устоиш на безкомпромисната притегателна сила, която притежава зелената емблема с крокодилче, запазен знак на френската компания Lacoste.

Не само защото зад култовото лого се издига една уникална лайфстайл империя, за която всеки спортист мечтае (модният бранд е създаден през 1933 г. от тенисиста Рене Лакост, двукратен шампион на "Уимбълдън", чийто прякор Крокодила олицетворява упоритостта, с която преследва жертвите си на корта).

Не само защото носиш с особена увереност и гордост любимия си поло шърт, с който успяваш да приковеш погледите, където и да отидеш в свободното си време.

А защото парфюмите на Lacoste са изключително ярки по своята индивидуалност - реноме, което френската компания успява да поддържа с всеки следващ аромат.

Ухание, с което се отличаваш от тълпата. Ухание, което оставя следи и не може да бъде забравено. Ухание, което дава воля на енергията - тази, с която преминаваш граници, с която създаваш своя път, своя стил.

Но нека видим как самата марка описва новия парфюм Lacoste L!VE:

"Изкусно съчетани помежду си, съставките на новия Lacoste L!VE потапят сетивата в аромат, пресъздаващ усещането за непрекъснато движение. Динамичният изблик от лайм е първото, което те поразява. Това силно докосване отразява уникалната природа на Lacoste L!VE и е неочаквана и енергична връхна нотка - светла и остра, за да събуди сетивата ти.

Зелени листа и акватични нюанси в сърцето подчертават лайма и придават пулсация и свежест, защото време е за движение, време е за създаване. Опушената топлота на дървото Guaiac и тъмният сладък корен построяват базата на аромата, добавяйки дълбочина и уникалност".


В заключение парфюмът Lacoste L!VE е един продукт от висок клас, подчертано насочен към младата аудитория. Ако сте активен млад мъж, не се колебайте да заложите на този аромат. Със сигурност ще демонстрирате отличен спортно-елегантен вкус и удивителна адекватност в модните тенденции за Лято 2014.

Ако написаното по-горе не е достатъчно като аргумент - Lacoste L!VE те предизвиква! Участвай в рекламната кампания и бъди креативен!

На 21 и 22 юни от 10:00 до 21:00 часа търси куба на Lacoste L!VE на бул. Цар Освободител, пред Национална художествена галерия (на мястото на Мавзолея).

Намери куба на Lacoste L!VE в София и направи най-лудата си снимка. Покажи своята различна перспектива и имаш шанс да спечелиш 1 от 50 ароматa Lacoste L!VE. 

Сподели.