Kylie Bisutti: Във Victoria's Secret се чувствах като парче месо

Pinterest LinkedIn +

Моделът на Victoria's Secret - Kylie Bisutti - призна, че работата й в световноизвестната модна къща за луксозно бельо я е карала да се чувства "като парче месо", а модният гигант отвърна на удара, обявявайки, че Кайли никога не е била "Ангел" на Victoria's Secret.

"Плащаха ми, за да се събличам и да позирам в провокативни пози, за да предизвиквам мъжете. В един момент изобщо не ставаше дума за представяне на дрехи - чувствах се като парче месо... Бях подтиквана да проваля брака си с Майк, защото трябваше да флиртувам с всички през цялото време.

Повечето модели не трябва да говорят нищо за личните си връзки, освен ако не са омъжени за някоя знаменитост, както например Миранда Кер е омъжена за Орландо Блум", разказва 23-годишната манекенка в откровено видео, публикувано в New York Post.

В краткия клип Kylie Bisutti призовава родителите да не допускат дъщерите им да бъдат въвлечени в модния бизнес и признава, че тя самата би се постарала, ако един ден има дъщеря, да я държи далече от света на моделите.

Манекенката, която е и убедена християнка, беше сред победителите в конкурса за нови лица на компанията, организиран от Victoria's Secret през 2009 г., когато се пребори с конкуренцията на 10 000 други кандитатки.

Модният гигант отговори на обвиненията на бившия си модел, обявявайки, че въпросният конкурс е бил "аматьорски" и Bisutti не е работила за фирмата с изключение на едно-единствено участие във фотосесия, рекламираща бански костюми.

"Тя никога не е била "Ангел" на Victoria's Secret в смисъла, който влагаме в договорите на всички наши модели. И, противно на твърденията на госпожица Bisutti, никога не й е бил предлаган такъв договор или други възможности за развитие във Victoria's Secret въпреки многобройните й молби за това. Тя непрекъснато съчинява истории за работата си във Victoria's Secret, както и за отношения, които просто не съществуват."

Kylie Bisutti, която се е снимала в разкрепостени фотосесии за мъжките списания Maxim и FHM, е решила да прекрати кариерата си на модел, след като нейни снимки за реклама на бельо са били публикувани в порносайт. Тя възнамерява да опише премеждията, свързани с кариерата й на модния подиум, в книга, озаглавена I'm No Angel: From Victoria's Secret Model to Role Model.

Сподели.