Куентин Тарантино най-после свали музата си Ума Търман

Pinterest LinkedIn +

Топ режисьорът Куентин Тарантино е новата любов в живота на топ актрисата Ума Търман. Двамата имат зад гърба си няколко съвместни продукции, сред които хитови заглавия като Pulp Fiction (Криминале), Kill Bill (Убий Бил) и др.

Въпреки че работят заедно от години, режисьорът и актрисата до момента не са демонстрирали интимни отношения. Съмнения за такива се появиха по време на филмовия фестивал в Кан през май 2014 година, когато Търман и Тарантино не положиха кой знае какви усилия да прикриват близостта си.

"Има нещо между тях и напоследък са заедно. Той я обича от години", потвърди съмненията на публиката източник, цитиран от изданието US Weekly. 

Преди няколко месеца Ума Търман се разведе с милионера Арпад Бюсон след поредния разрив в отношенията им. Двамата имат почти двегодишна дъщеря Луна. Преди това актрисата беше омъжена за колегата си Итън Хоук, с когото се раздели през 2005 г., а между 1990-1992 г. беше съпруга на доста по-възрастния от нея британски актьор и режисьор Гари Олдман. От брака си с Хоук тя има и две по-големи деца.

Куентин Тарантино, от своя страна, досега не се е задомявал. Последната му известна връзка беше с дизайнерката Къртни Хофман. Въпреки че сред любовните му завоевания се открояват много звездни имена като Миа Сорвино, Кати Грифин, София Копола и др., режисьорът на Django Unchained (Джанго без окови) винаги е посочвал Ума Търман за своя муза, подчертавайки платоничния характер на отношенията им.

Сподели.