Кристо: Важното е да не спираме да правим БГ музика

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп звездата Кристо пред Avtora.com за актуалното му видео към парчето "Повече от всичко" с участието на Лора Караджова, бъдещите проекти и още...

Avtora.com: Здравей и честито ново видео! Свършили сте наистина страхотна работа! След "Оставам тук", за музиката и аранжимента на "Повече от всичко" също се доверяваш на Symphonix. С тях ли работиш по принцип?

Кристо: Засега се доверявам на тях - много талантливи хора с оригинални идеи. 

.: Изненадани сме, че в кредитите на "Повече от всичко" не виждаме Krisko Beats, под чиято шапка през последните две години излиза по-голямата част от БГ хитовете.

Кристо: Има много талантливи млади композитори в България. Не трябва да ви изненадва нищо. 

.: В тази връзка - бившата ти сценична половинка Сантра наскоро пусна ново самостоятелно парче - "Късно за романтика", което e продукция именно на Криско. Какво мислиш за песента и видеото към нея?

Кристо: Песента е хубава, клипът - също. Интересен, екстравагантен.


.: И като стана дума за Сантра... Вече второ поредно лято й "изневеряваш" с Лора Караджова. Да не би да сте скарани или има нещо друго?

Кристо: Със Сантра сме много добри приятели, но отдавна творим отделно. Ние никога не сме имали намерение да сме дует - така се получи и винаги сме се развивали самостоятелно. 

.: Видеото към "Повече от всичко" е режисирано от теб и Люси Иларионов. За първи път ли работите заедно? Разкажи ни нещо интересно около снимачния процес.

Кристо: Люси е уникален човек и е много талантлив на снимачната площадка. Има страхотна енергия и съм много щастлив да работя с него.

.: Каква роля има Мика Стоичкова в клипа? Приятели ли сте с нея?

Кристо:  Мика е стилист на проекта, нейни са идеите за дрехите, с които сме облечени. Да, приятели сме - страхотен човек е.


.: С кое парче се гордееш повече - "Оставам тук" или "Повече от всичко"?

Кристо: Различни са - иска ми се да кажа и с двете!

.: Сантра, Лора Караджова, Мика Стоичкова... Все красиви дами около теб и в този смисъл - обвързан ли си и ако да - сподели нещо за избраницата на сърцето си...

Кристо: Имам приятелка и се казва Невена. Иначе, без красиви дами няма да имаме вдъхновение да творим!

.: В последните две години колаборациите между БГ изпълнители изобилстват, като комбинациите са всякакви - ти самият планираш ли друг дует и изобщо какво да очакваме от теб за в бъдеще?

Кристо: Планирам и дуети, и самостоятелни песни - важното е да се прави БГ музика и да не спираме! 

.: Къде ще почиваш това лято? Как обичаш да релаксираш, имаш ли хобита?

Кристо: Ще релаксирам по българското Черноморие. Мисля да започна да карам уейк борд :)

.: Пожелай нещо на читателите на Avtora.com!

Кристо: Да вярват в себе си повече от всичко и да не спират да гонят мечтите си.


Сподели.