Кристина Патрашкова - от вестника към телевизията

Pinterest LinkedIn +

Доскорошната шефка на отдел Култура в един от най-големите всекидневници "24 часа" Кристина Патрашкова захвърли писалището, за да седне на стола на водещия в новото предаване на ТВ2 "Истории с Патрашкова".

Предаването е отговор и на още един актуален в медийните среди въпрос - "С какво се занимава в момента Георги Тошев - автор на "Другата България"?". В момента Тошев е отговорен редактор и продуцент на новото седмично предаване с Патрашкова.

Шоуто стартира в родния ефир от 2 март и ще представя необичайни истории за известните хора в България, поднесени по нестандартен начин.

"В предаването ще предложим любопитни истории с коментари, сблъсък на различни гледни точки, конфликти, културни и лайф стайл събития, ъндърграунд, отвъд политиката, неочаквана гледна точка към известните личности и събития", обяснява самата журналистка, която е и автор на предаването. "Ще имаме постоянни рубрики, снимани в стила на документалните филми, които ще разкриват неподозирани истини за популярни личности и ще се дискутират нетрадиционни истории, които вълнуват обществото", допълва Георги Тошев.
Сподели.