Кристина Агилера и Шер превзеха Холивуд за премиерата на "Бурлеска"

Pinterest LinkedIn +

Куп знаменитости се събраха пред легендарния Grauman's Chinese Theater на "Холивуд Булевард" за премиерата на дългоочаквания режисьорски дебют на актьора Стийв Антин - "Бурлеска" (Burlesque).

Особено внимание предизвиква не толкова работата на самия Антин, колкото фактът, че в пищния мюзикъл първи опит в киното прави и поп звездата Кристина Агилера (Christina Aguilera), която си партнира с колежката си Шер (Cher), завърнала се на екран след повече от 10-годишна пауза.

На червения килим дефилираха не само главните действащи лица, но и цял куп звезди, сред които Джейн Фонда (Jane Fonda), Уил Феръл, Клои Кардашян, Ерик Дейн и Ребека Гейхарт, и дори скандалният син на Шер - Чаз Боно, който допреди няколко години всъщност бе дъщеря.

Колкото до сюжетната линия на "Бурлеска", тя проследява историята на провинциално момиче, което се бори за място под светлината на прожекторите, а пътят към това минава през елитен кабаретен клуб в Лос Анджелис.

В каста можем да отличим и кралицата на бурлеската в наши дни - Дита фон Тийз (Dita von Tease), а за Шер филмът е дългоочакваното завръщане към Холивуд след последната й главна роля - oт 1999 г. в комедията "Чай с Мусолини”.

И ако в личния си живот певицата твърде често има повод за тъга, то що се отнася до кариерата й на големия екран, Шер може да се похвали, че е една от малкото поп звезди, печелили най-ценното отличие в киното - Оскар (за "Лунатици" през 1987).

Дали е запазила частица от таланта си и до днес, ще стане ясно след броени дни, когато "Бурлеска" тръгва на голям екран. В България обаче ще можем да гледаме филма през януари.

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.