Кристен Уиг и Сет Роугън със специално участие в Arrested Development

Pinterest LinkedIn +

Кристен Уиг (Kristen Wiig) и Сет Роугън (Seth Rogen) са поредните двама гостуващи актьори с участие в предстоящия нов сезон на комедийния сериал Arrested Development (Развитие в застой), който се завръща тази пролет.

Според The Hollywood Reporter героинята на Уиг ще бъде младата Лусил Блът. В оригиналната роля на Лусил пък ще се завърне Джесика Уолтър (Jessica Walter), участвала в първите три сезона.

До момента няма информация за това в кой персонаж ще се превъплъти Сет Роугън, който обаче има достатъчно опит в комедийните сериали с Freaks and Geeks и Undeclared, за да не се притесняваме за него.

Двамата новодошли се присъединяват към всички оригинални членове от първите три сезона, както и други гост-актьори като Конан О’Брайън (Conan O’Brian), Айла Фишър (Isla Fisher), Карл Уедърс (Carl Weathers) и др.

Четвърти сезон ще се състои от 13 или 14 епизода, които ще бъдат пуснати наведнъж в мрежата на Netflix. Всяка серия ще се фокусира върху отделен герой, като единствено Майкъл Блът, изигран от Джейсън Бейтман (Jason Bateman), ще се появи във всички епизоди.

Сподели.