Криско навлезе в света на баладите с "Още един танц" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След като "Дали това любов е" се превърна в хита на лято 2016 г. и можеше да бъде чут от всяка дискотека, Криско направи премиера на най-новото си парче – "Още един танц".

Видеоклипът е заснет в екзотичния Дубай, който в последните години стана изключително привлекателна дестинация за българския турист.

"Парчето е доста различно от моята стилистика – по-бавно е, по-тежко е, може да звучи по-лично. Имах нужда да напиша такова парче. Имах нужда от вдъхновение и го намерих. На този етап от кариерата си мисля, че мога да експериментирам – от време на време да пускам неща, които не държа да бъдат масови, а просто искам да ги споделя", казва 28-годишният изпълнител.

Снимка, публикувана от Krisko (@kriskobeats) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Още един танц" идва скоро след новината, че Криско е създал своя продуцентска компания. Тайната коя ще е първата звезда на Adamand Records ще бъде разкрита на 6 октомври.

"В колаборация с Facing the Sun и Кирил Киров-Кико ще намираме певци, които са абсолютно неизвестни. Идеята ни е да създаваме за тях музика и те да са бъдещите звезди на България. Не искаме претоплени манджи, а чисто нови лица."


Сподели.