Крисчън Бейл отпада от един от предстоящите филми на Терънс Малик

Pinterest LinkedIn +

Преди известно време Терънс Малик (Terrence Malick) обяви, че ще снима двe продукции по едно и също време - неозаглавен филм за музикалната индустрия и драмата Knight of Cups.

Част и от двете ленти е Черният рицар - Крисчън Бейл (Christian Bale), който изпълнява една от главните роли в Knight of Cups, както и участва в някои сцени от първия филм.

Поради ангажираността му обаче е голяма вероятността той да не се появи в него, тъй като е бил на снимачната площадка едва няколко дни.

"По време на снимките на Knight of Cups бях там през цялото време. За другия филм не можах да свърша всичко, което трябваше и в крайна сметка снимах само 3-4 дни. В света на Тери това означава, че вероятно няма да ме видите в продукцията", споделя актьорът.

Терънс Малик е известен с необичайните си методи на работа. Той снима с много актьори и по-късно при сглобяването на филма решава кой каква роля ще има.

Неозаглавената музикална драма на режисьора е с участието на Райън Гослинг (Ryan Gosling), Руни Мара (Rooney Mara), Кейт Бланшет (Cate Blanchett), Хейли Бенет (Haley Bennett) и др.

Сподели.