Крис Браун пред присъда от близо 5 години затвор

Pinterest LinkedIn +

Присъда от четири години и осем месеца затвор заплашва рап звездата Крис Браун (Chris Brown). Изпълнителят се яви в съдебната зала в Лос Анджелис заедно с адвоката си Марк Герагос (Mark Geragos), за да отговаря по обвинение в побой срещу приятелката си Риана (Rihanna).

Заседанието продължи рекордно кратките две минути, след което 19-годишният Браун бе освободен под гаранция от 50 хиляди долара. Той не отрече провинението си, чието описание буквално стъписа съдията с откровената си бруталност, пише "AP".

Според доклада, Риана видяла съобщение в мобилния телефон на Браун от бивше гадже и двамата се скарали. Докато шофирал автомобила, със свободната си ръка Браун започнал да блъска главата на Риана в стъклото, докато устата й се напълнила с кръв и изцапала дрехите й. В момента, в който колата спряла, певицата успяла да избяга с писъци.


Браун бе най-мълчаливият човек в залата...

Съдията предупреди Браун да не използва заплахи, изнудване и сила срещу когото и да е, преди да го освободи. Първото заседание е насрочено за 6 април и въпреки, че самата Риана няма да свидетелства, има известни шансове певецът да бъде осъден.

Говорителката на областната прокуратура Санди Гибънс обяви, че ако бъде признат за виновен, Крис Браун може да получи присъда от пробация до 4 години и 8 месеца в щатски затвор.

Сподели.