Кошниците с подаръци на Оскарите достигнаха рекордна сума през 2016 година

Pinterest LinkedIn +

Тъжно ви е, че някой не е спечелил Оскар? Може би трябва да преосмислите симпатиите си, тъй като всеки номиниран за голямата награда получава подаръчна кошница с продукти за нереалните $200 000.

ВИЖ ОЩЕ: 25 филма с най-голям брой Оскари в историята

Ако има нещо "по-хубаво" от това да гледаме как милионери си раздават златни статуетки, то е, че знаем, че всеки от тях – спечелил или не – си тръгва с подаръци за почти четвърт милион долара. 

През 2016 г. комплектите са аранжирани от компанията Distinctive Assets, а нейни представители твърдят, че отново има "микс от прекрасни, забавни и полезни продукти, предназначени да развълнуват и да поглезят онези, които имат всичко, което се купува с пари, но все още се наслаждават на радостта от подаръците".

A photo posted by Way Fung (@digiway) on Feb 28, 2016 at 3:42am PST

Какво може да очакват звездите? Безплатни нощувки в избрани европейски хотели, неограничен достъп до коли Audi под наем, специални сесии с индивидуални треньори на звезди, както и може би най-скъпата награда – луксозна почивка в Израел на стойност $55 000. 

Въпреки че всичко звучи повече от прекрасно, не всеки е очарован от подаръците. Актьорът от Bridge of Spies (Мост на шпиони) Марк Райлънс директно отказа да приеме своята кошница. Други номинирани пък отказаха коментар.

Раздаването на наградите Оскар 2016 е на 28 февруари.

Сподели.