"Korn" представят новия си албум "The Nothing"

Pinterest LinkedIn +

"Korn" издадоха новия си албум "The Nothing", който е наличен във всички стрийминг платформи, с физически носители и сетове от "Орфей Мюзик" и www.kornofficial.com.

Посочен от "Билборд" в списъка "Най-очаквани албуми за есента на 2019", "The Nothing" включва по-рано излезлите сингли "Can You Hear Me", "Cold" и "You’ll Never Find Me", последният от които в момента е в топ 10 на класацията "Mainstream Rock Songs" на същото издание. "You’ll Never Find Me" е придружен от режисираното от Анджей Гавриш (Andzej Gavriss) oфициално музикално видео, което влезе в Топ 10 на "Набиращи популярност" на YouTube при излизането си.

От формирането си "Korn" са продали 40 милиона албума по целия цвят, спечелили 2 награди "Грами", правили са множество световни турнета и са поставили много рекорди в музикалния свят, които вероятно няма да бъдат надминати скоро.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.