Концертът на Machine Head на Rock Am Ring във "Фрактура"

Pinterest LinkedIn +

Концерт на Machine Head, заснет на фестивала Rock Am Ring през 2004-та и лайв изпълнение на Metallica с барабаниста на Slipknot ще бъдат излъчени в предаването за рок и метъл музика “Фрактура” тази неделя - 15 май.

В участието си на Rock Am Ring, продължило 30 минути, Machine Head свирят шест парчета, сред които са хитовете “Empirium”, “The Blood, The Sweat, The Tears” и “Davidian”. Всички изпълнения от лайфа, заснети от голям брой камери, ще бъдат излъчени ексклузивно в предаването.

След като барабанистът на Metallica – Ларс Улрих (Lars Ulrich) бе хоспитализиран в хода на европейско турне на групата през 2004 г., зад барабаните застанаха няколко други музиканта. “Фрактура” ще покаже изпълнението на „Enter Sandman” от британския рок-фестивал "Download", с Джои Джордисън (Joey Jordison) от Slipknot .

Зрителите ще видят и видео, в което Limp Bizkit свирят последния си сингъл “The Truth” в репетиционна. Този на вид демо материал е всъщност официалният клип на парчето, умишлено заснет в ъндърграунд атмосфера. В стремежа си към различна визия и нежеланието да правят официална промоция на албума си, членовете на групата успяват дотолкова, че големите музикални телевизии отказват да го включат в програмните си схеми.

Специален гост в студиото за представяне на новият брой на списание “Про-Рок”ще бъде Найден Колчев . За първи път за корицата на списанието са избрани български музиканти – фронтмените на групите Vendetta, Redrum , Pаntommind и The Revenge Project, a основният материал е за българската ъндърграунд сцена.

В предаването премиерно ще бъдат излъчени новите клипове на Тhe Аgony Scene и Primal Fear. Място ще намерят клипове и концертни материали и на Тhe Еxploited, Аnata, Pantera, Hatebreed, Decapitated и много други.

Предаването “ФРАКТУРА” се излъчва по Телевизия ММ всяка неделя от 22:00 ч. с пълно повторение във вторник срещу сряда от 01:00 ч.
Сподели.