Концерт с Дичо, Део, Братя Мангасариян и 100 кила за премиерата на "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела"

Pinterest LinkedIn +

На 12 септември, непосредствено след официалната премиера на новия български филм "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела", под открито небе на паркинга до кино "Арена Младост" в столицата ще се състои безплатен концерт по повод събитието.

В него ще вземат участие всички изпълнители и банди, които имат песни от саундтрака на гангстерската комедия. Сред тях са Део, Дичо и бандата му V.O.XX, 100 кила и Лора Караджова, както и Братя Мангасариян. Част от музикалната програма са и млади рок и фънк банди, сред които Funk Busters, Saint Electrics и рокаджиите от Nana&The Gang, чието парче "Роден с късмет" е базирано на сценария на лентата. Концертът е с начален час 21:30; а на самата премиера - 19:00 ч.

На нея ще присъстват редица актьори от новото българско кино, известни лица от родната музикална сцена и популярни личности от различни сфери. Водещ на музикалната програма ще е Владо Въргала, който има ключова комична роля в "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела".

Филмът тръгва в кината от 14 септември 2012 г. едновременно с хитовите американски продукции Hit and Run и Savages (на Оливър Стоун). Режисьор, продуцент и сценарист на "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела" е Георги Костов; актьорският състав включва имената на Ивайло Захариев, Пламен Великов, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Деян Донков, Рая Пеева, Тодор Доцев, Теодор Елмазов, Естер Симеони, Владо Въргала, Дичо, Део, музикантите от "Акага", Цветан Николов, Филипа Балдева, Братя Мангасариян и мн.др.

Повече инфо за събитието виж тук >>>


Сподели.