Конан О'Браян насини окото на Челси Хaндлър с п*нис! (Видео 18+)

Pinterest LinkedIn +

В борбата за рейтинги американските водещи на популярни шоу програми правят чудеса. А когато двама атрактивни комици като Конан О'Браян (Conan O'Brien) и Челси Хандлър (Chelsea Handler) обединят усилията си, резултатът може да бъде пиперлив гол скеч в банята.

Краткото видео беше излъчено във вечерното шоу Chelsea Lately на водещата, известна със скандалния си стил. Предаването се излъчва в късните часове и не се препоръчва за деца под 14-годишна възраст заради нецензурния език, сексуалните теми и множеството неприлични намеци в него.

В скеча се разиграва комична сцена, в която Конън О`Браян се връща в сета, където преди време е снимал свое шоу, и изненадва Челси Хандлър под душа. Когато водещата го пита какво прави там, той отговаря: "Това си е моето студио. Ти го открадна. А аз все още имам ключ. Освен това тук налягането на водата е най-добро в цял Лос Анджелис".

Червенокосият водещ на шоуто Conan по американската телевизия TBS освен това настоява колежката му да върне паркомястото и любимия му масажор за гръб, което шокира Хандлър и тя признава: "Ползвам масажора, но не знаех, че е за гръб".

Ситуацията ескалира и се стига до бой. Разгневената Челси Хандлър, която неуспешно предизвиква Конър да я удари, се навежда рязко към слабините му и се самонаранява в мъжкото му достойнство, в резултат на което окото й посинява на мига.

Финалът на скеча е не по-малко комичен - в банята влиза мъж в инвалидна количка и възкликва: "Знаех си, че имаш пенис"!


Сподели.