Компилация Ultimate R&B Collection

Pinterest LinkedIn +

ULTIMATE R&B e двойна колекция с най-големите хитове в жанра. Вътре са и тежки класики на най-силните рап, хип хоп и ар енд би имена като 50 Cent, Нели Фуртадо (Nelly Furtado), Busta Rhymes, Black Eyed Peas, Snoop Dogg, Ни-Йо,Nelly, 2Pac, Ейкън и още много.

Първият диск от компилацията се  открива с един от най-безспорните хитове на лятото – лудешкото и танцувално  “Maneater”  на Нели Фуртадо, а вторият - с горещия сингъл “Mas Que Nada” на Сержо Мендес и Black Eyed Peas.


Rihanna – SOS
С хипнотичен бийт и завладяваща мелодия S.O.S. ни връща към осемдесетарската електро-фънк класика Tainted Love, преобразена в чувствен химн на младата любов. Песента оглави няколко от класациите на списание Билборд и се превърна в световен феномен.

Christina Milian – Say I
“Трябваше да изкрещя, да извикам.”, казва Мис Милиан за своя сингъл  Say I. Веднага става ясно, че са дошли нови времена за денс музиката! Много повече от хитово парче, Say I те вдига и въздейства като църковен химн. Плюс провлачения южняшки глас на рапъра Young Jeezy – за цялостна упойка. Или за силно извисяване и прилив на енергия – вземи Say I, чиста проба звуков стимулант!


India.Arie – I Am Not My Hair
В “I Am Not My Hair” участва и ар енд би звездaта Ейкън, който заедно със Суиз Бийтс и Джази Фа правят и ремикс. Това са първите изпълнители, на които Индия дава разрешение да ремиксират нейна песен.  Песента е завръщане към темата от “Video” - първият й хит. “Като чернокожа американка голяма част от вниманието е насочено към косата ми” – обяснява тя. “Концепцията на песента се изясни, когато реших да отрежа косите си и с нея - всички мнения на хората. Това е моята косата и моят живот. Аз ще реша как да изразявам себе си”.

2 Pac – Ghetto Gospel
Първи сингъл от албума на Тупак, озаглавен Loyal To The Game – проект, продуциран от майката на легендарния рапър Афени и от Еминем. В сингъла е използван семпъл от песента на Елтън Джон (един от любимите изпълнители на Тупак)  “Indian Sunset”.

Gwen Stefani & Eve – Rich Girl
Това е вторият сингъл от изключително успешния соло дебют на вокалистката на Ноу Даут Гуен Стефани - Love, Angel, Music, Baby. “Rich Girl” беше сред най-излъчваните песни не само в световния, но и в българския ефир.

Траклист:

CD 1
1. Nelly Furtado – Maneater
2. Rihanna – SOS
3. Christina Milian – Say I
4. The Black Eyed Peas – Pump It
5. Busta Rhymes – Touch It
6. Kanye West – Diamonds From Sierra Leone
7. 50 Cent – Window Shopper
8. Snoop Dog – Let’s Get Blown
9. LL Cool J – Hush
10. Bobby Valentino – Slow Down
11. Baby Bash – Suga Suga
12. Lumidee – Never Leave You – UH Ooh, Uh Ohh
13. Camron – Hey Ma
14. Truth Hurts – The Truth
15. Warren G – Regulate
16. Dru Hill – How Deep Is Your Love
17. Teairra Mari – Make Her Feel Good
18. India.Arie – I Am Not My Hair
19. Ne-Yo - Sick

CD2
1.Sergio Mendes Feat. The Black Eyed Peas – Mas Que Nada
2.The Pussycat Dolls Feat. Will.I.Am – Beep
3.Gwen Stefani & Eve – Rich Girl
4.Nelly & Kelly – Dilemma
5.The Game – Dreams
6.2Pac Feat. Elthon Jonh – Getto Gospel
7.N.O.R.E – Nothin’
8.Foxy Brown Feat. Blackstreet – Get Me Home
9.Mya – My Love Is Like… Wo
10.City High – What Would You Do?
11.Will Smith – Switch
12. Sisqo – Thong Song
13.Ms. Dynamite – Dy-na-mi-tee
14.Blackstreet – No Diggity
15.K-Ci & Jojo – All My Life
16.Flipsyde – Happy Birthday
17.TLC – Creep
18.Beyonce – Naughty Girl
19.Akon – Locked Up

Сподели.