Колко зловещи са Зейн Малик и Snakehips в новия им общ клип? (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Може би най-върлите фенове на бившия член на One Direction вече са гледали новото видео на Snakehips с участието на Зейн. Песента е озаглавена Cruel, в клипа обаче няма нищо зловещо. Зейн пее за любов, която този път е (може би) споделена. Дали, докато гледа влюбено към камерата, певецът си представя лицето на Джиджи Хадид? Само за няколко часа видеото натрупа 240 хиляди показвания в YouTube и това със сигурност е само началото. Песента е част от дебютния албум на британското дуо Snakehips, състоящо се от Оливър Лий (Oliver Lee) и Джеймс Картър (James Carter).

Може би най-върлите фенове на бившия член на One Direction вече са гледали новото видео на Snakehips с участието на Зейн. Песента е озаглавена Cruel, в клипа обаче няма нищо зловещо. Зейн пее за любов, която този път е (може би) споделена. Дали, докато гледа влюбено към камерата, певецът си представя лицето на Джиджи Хадид?

Само за няколко часа видеото натрупа 240 хиляди показвания в YouTube и това със сигурност е само началото.

Песента е част от дебютния албум на британското дуо Snakehips, състоящо се от Оливър Лий (Oliver Lee) и Джеймс Картър (James Carter).


Сподели.