Коледни упражнения за напреднали

Google+ Pinterest LinkedIn +

Да си го кажем честно: последното, за което се сещаме около Коледа, е каква секси изненада да измислим за партньора си.

Всичко около нас е пълна бъркотия, препускаме от магазин на магазин, подготвяме подаръци и празнични менюта и в тази тържествена треска съвсем забравяме за това, че всичко може да бъде далеч по-приятно.

Идваме ви на помощ с 5 горещи съвета, които ще върнат искрата в интимния ви свят.

Забравете за задръжките

Поиграйте си малко с алкохола вкъщи, направете си неустоими коктейли и бегом в леглото. Коледа е! Време за даване и получаване!

Изпълнете фантазиите си

Всички знаем, че на Коледа стават чудеса… В този ред на мисли – нали не смятате, че има нещо забранено точно сега, в това толкова празнично и тържествено време? Захващайте се за работа и изпълнете някоя от най-дръзките си фантазии – от секс с Жената котка до съблазняване на публично място – всичко е във вашите ръце.

Награда за Дядо Коледа

Дами, купете на половинката си костюма на добрия старец. Изглежда толкова мило в него, нали? А и след толкова тежка работа през цялата година заслужава да бъде награден – с мляко, с бисквитки и с някои други пикантни неща. Вие сте на ход!

Секси коледни чорапки

Дори не си помисляйте да скриете в тях очакваните от всички коледни лакомства. Влезте в магазина за възрастни и изберете някоя малка палава играчка. Изненадата ще бъде оценена високо! Уверяваме ви!

Бъдете подарък

Мъже, нали не се съмнявате, че именно вие сте най-добрият подарък за любимата си? Намерете в магазина най-дългата червена пандела и я увийте около себе си. И нека да е секси!

Коледа е толкова прекрасна, нали?

Сподели.