Кой ще спечели конкурса за непопулярни групи на Elevation 2012

Pinterest LinkedIn +

След броени дни членовете на българските групи, които ще се качат на Главната сцена на Elevation 2012, ще дадат своя глас за две от десетте непопулярни банди, участвали в конкурса на фестивала.

На 31 май (oще инфо ТУК) музикантите от Gravity Co., Skre4 и Der Hunds ще изберат своите фаворити пред погледите на финалистите и техните фенове.

Бандата, която събере най-много гласове, ще излезе редом с Fatboy Slim, Erykah Badu, Cypress Hill и много други на Главната сцена на Elevation 2012. Класиралите се на второ място ще свирят на трета сцена заедно с популярни български артисти.

Elevation Music Festival 2012 дава възможност и на публиката да подкрепи своя любимец сред десетте финалисти. Повече подробности за временното класиране тук.

Гласуването на интернет потребителите ще приключи в полунощ на 30 май. Победителят, който също ще се качи на трета сцена на Elevation 2012, ще бъде обявен заедно с останалите групи, избрани от журито.

Elevation Music Festival 2012 ще се проведе на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22 юни, във военната авиобаза на село Доброславци.

Билети за Elevation Music Festival 2012>>

Сподели.