Кой е баща ни? (Delivery Man)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013, 103 мин. Режисьор: Кен Скот Сценарист: Кен Скот С участието на: Винс Вон, Крис Прат, Боби Мойнихан, Коби Смълдърс и др. Комедия

За филма:

Delivery Man е римейк на френско-канадската копродукция Starbuck от 2011 г. Режисьор и сценарист както на първия филм, така и на римейка, е Кен Скот. Познат основно с работата си като сценарист и с афинитета си към комедиите, Скот стои зад заглавия като Sticky Fingers и The Grand Seduction.

Главната роля в Delivery Man е поверена на един от безспорните любимци на публиката в жанра - Винс Вон (Couples Retreat, The Dilemma, The Internship). В оригинала тя се изпълнява от Патрик Хюард (Funkytown). Освен Вон към актьорския състав на Delivery Man се присъединяват и още две много актуални имена - Крис Прат (Moneyball, Parks and Recreation) и очарователната Коби Смълдърс (The Avengers), която повечето от вас вероятно свързват с хитовия ситком How I Met Your Mother.

Историята:

Дейвид (Винс Вон) е неудачник на средна възраст, който на пръв поглед не е постигнал нищо особено. Предстои му да направи едно повече от изненадващо откритие - след като преди години е дарил сперма анонимно, се оказва, че е биологичен баща на 533 деца. Освен това доста от тях са предприели действия, за да открият кой е той, така че Дейвид е изправен пред наистина сериозно предизвикателство.

Сподели.