Когато Джони срещна Анджелина! Холивудските секссимволи с пълен блясък в новия EW

Pinterest LinkedIn +

Най-горещата екранна двойка през тази година (а защо не и следващата) - Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Джони Деп (Johnny Depp), изгря на корицата на ноемврийското издание на Entertainment Weekly.

Фотосесията е по случай новия им филм "Туристът" (The Tourist), който за първи път ги събира заедно на екран. В лентата Джоли играе корав агент на Интерпол, който решава да използва като примамка неподозиращ нищо американски турист. По време на съвместните им приключения обаче, двамата започват да изпитват неочаквани чувства един към друг.

"И двамата бяхме твърде нервни, когато се събрахме за първи път заради респекта, който изпитвахме един към друг. Ледовете бяха разчупени, когато заговорихме за… децата си. Оказа се, че това е тема, за която можем да приказваме с часове", признава в интервюто Джони.

Анджелина пък се разчувства, когато призна, че е усетила колегата си близък, след като видяла в офиса му семейна снимка с Ванеса Паради, дъщеричката му Лили-Роуз и сина му Джак.

"Това беше една невероятна фотография. Не просто вникнах зад кадъра, но и я почувствах със сърцето си. Джони действително се оказа много интересна личност", коментира Джоли и добавя, че е сред най-големите му почитатели, откакто го е гледала като Шапкаря в "Алиса в страната на чудесата".

И двете звезди обаче загадъчно замълчаха за дългоочакваната и широко рекламирана в пресата съвместна еротична сцена. Дали тандемът се е сработил - отговор на този въпрос вероятно ще открием едва през декември, когато филмът потегля по световните екрани. За съжаление, в България го чакаме едва в началото на януари 2011 г.

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.