Китаристът на System of a Down записва за Wu-Tang Clan

Pinterest LinkedIn +


Дарън Малакиян (Daron Malakian), китаристът на System of a Down (SOAD), е записал материал за очаквания догодина (2006 г.) албум на Wu-Tang Clan, съобщи Blabbermouth. Своя принос към записите e дал и китаристът на Red Hot Chilly Peppers - John Frusciantе.

Междувременно SOAD са се спрели на датата 22 ноември 2005 г. като рилийз дата на албума си "Hypnotize", който се явява "половинка" на издадения по-рано тази година мегауспешен "Mezmerize". И двата диска са записани по едно и също време, a самият Дарън е споделил, че според него те не са и кой знае колко различни.

"Понеже съм толкова навътре в нещата, може би ми е малко трудно да преценя, но не виждам особено големи разлики", е казал той. "Виждам ги като един албум, нали така? Не че ни сравнявам с, така де, Beatles, но единственото нещо, с което мога да сравня този албум, е "Белият албум" ("The White Album") - той е двоен албум, нали, но всъщност там са събрали едни страхотни парчета."

Наскоро Дарън е споделил пред MTV.com, че "Hypnotize" щял да включва и първия инструментал на SOAD, наречен "Hezze". "Мисля, че е много готино да имаш някой и друг инструментал. Недостатъчно хора включват инструментали в албумите си в наше време." Парчето било вдъхновено от музиката на Средния изток, но в него се усещали и рок и диско елементи. Засега обаче не е ясно дали парчето ще се появи с това заглавие в албума и дали няма да излезе на отделен диск.

Траклист на "Hypnotize":

01. Attack
02. Dreaming
03. Kill Rock 'n Roll
04. Hypnotize
05. Stealing Society
06. Tentative
07. U-Fig
08. Holy Mountains
09. Vicinity of Obscenity
10. She's Like Heroin
11. Lonely Day
12. Soldier Side

 

Сподели.