Кит Харингтън за Game of Thrones S04: Ще има повече смърт от когато и да било

Pinterest LinkedIn +

Девети епизод на фентъзи сагата Game of Thrones (Игра на тронове) - The Rains of Castamere - показа едни от най-шокиращите и кървави моменти, които телевизията е виждала.

Много хора се надигнаха срещу прекомерното насилие в сериала и големия брой любими персонажи, намерили смъртта си в поредицата за трите години, през които тя е в ефир.

Вместо да успокои феновете на сериала, Кит Харингтън (Kit Harrington), чиято е ролята на Джон Сняг, споделя, че това не е на път да се промени, а точно обратното.

"Ще има повече убийства в този сезон в сравнение с всички останали. Мислите си, че убитите ще започнат да намаляват, но това не е така - те се увеличават.", коментира актьорът преди церемонията по раздаването на 65-те Primetime Emmy Awards.

Естествено, хората, запознати с литературната поредица A Song of Ice and Fire (Песен за огън и лед), са наясно какво ще се случи в предстоящите епизоди, които ще представят историята от втората половина на романа A Storm of Swords (Буря от мечове).

Както създателите на Game of Thrones дадоха да се разбере обаче, дори най-големите фенове на сагата могат да бъдат изненадани и шокирани. Но, както се казва в Есос, Валар Моргулис.

Сподели.