Kiss и Motley Crue VS "Риана, Шмияна и разни други с имена, завършващи на А"

Pinterest LinkedIn +

Обявявайки предстоящото си съвместно турне с Motley Crue, Kiss направиха паралел между шоуто, на което феновете им ще станат свидетели, и онова, на което залагат повечето поп звезди през последните години.

"Писнало ни е да гледаме момичета, които излизат на сцената с танцьори и правят караоке", заяви Джийн Симънс на пресконференцията на двете групи в Roosevelt Hotel в Лос Анджелис, по време на която обявиха датите от предстоящото си лятно турне. То ще стартира на 23 юли от Вирджиния и ще приключи на 23 септември в Кънектикът.

"Момчетата, които ще видите на сцената, свирят на своите инструменти. Без скапани имитации. Оставете това на Риана, Шмиана и всички останали, чиито имена завършват на "А"!, допълни Симънс, с което умишлено или по невнимание извади от "черния" си списък поп диви като Кати Пери, Бритни Спиърс и др., чиито имена не завършват на "А".

След края на пресконференцията барабанистът на Motley Crue, които пробиха на рок сцената около десетилетие след Kiss – през 80-те години на миналия век, коментира казаното от Симънс така:

"Не подценявам Риана, тя е голям изпълнител, но в момента е налице дълбока криза за нещо (в оригинал "shit"), което има някакво излъчване и индивидуалност, отличаващи се от поп продукцията, с която ни облъчват. В интерес на истината съм доволен, че той отвори дума за това, защото не мисля, че мога да понеса да гледам още някое ши***о шоу, което е само една идея по-поносимо от American Idol. Пълна скръб е да гледаш как някакви хора излизат на сцената и правят ши***о караоке пред мигащи светлини и видео стени. Пълна помия".

Томи Тайър от Kiss пък коментира състоянието на рок музиката в днешно време. "Срамота е колко малко рокендрол банди имат някакъв успех в момента – само избрани от тях оцеляват. Това прави турнето си още по-уникално събитие. Без съмнение, това ще бъде най-голямото рок шоу на годината".

Риана има над 43 млн. фенове във Facebook и още близо 20 млн. в Twitter. Kiss и Motley Crue са далеч по-слабо популярни в социалните мрежи, но имат общо над 200 млн. продадени копия от албумите си.

Сподели.