Ким Кардашиян свали дрехите за W Magazine! Тук и въображението е излишно

Pinterest LinkedIn +

Ким Кардашиян (Kim Kardashian) е от тези личности, за които знаеш, че са известни с това, че са... известни, но въпреки това продължават да предизвикват интерес с всяка своя проява.

Макар и да не може да пее, играе или танцува, Ким Кардашиян намери ролята на живота си, просто представяйки самата себе си.

В момента реалити шоуто й Keeping Up with The Kardashians e сред най-гледаните предавания зад Океана, като от дебюта си през октомври 2007 г. досега успя да изкара пет сезона и 42 епизода, следени предимно заради участието на екзотичната Ким.

Макар и да можем спокойно да го определим като един "по-смел Big Brother" от нашия, Америка сериозно се захласна по новата си любимка и днес тя е на върха на кариерата си.

Точно поради тази причина сме сигурни, че най-смелата и провокативна изява на Кардашиян след сесията й за Playboy ще намери необходимия отзвук.

Ким е абсолютно гола не само на корицата, но и на вътрешните страници на ноемврийското издание на W Magazine, позирайки само по бронзираната си кожа пред обектива на неповторимия Марк Селиджър.

Е, от тази комбинация крайният резултат обикновено е доста впечатляващ, предупреждаваме само, че някои от кадрите са твърде смели за човешкото въображение…

Сподели.