Кийра Найтли ще партнира на Крис Пайн в Jack Ryan

Pinterest LinkedIn +

Звездата от поредицата Pirates of the Caribbean (Карибски пирати) и Atonement – Кийра Найтли (Keira Knightley), ще изиграе главната женска роля в предстоящия нов филм за Джак Райън.

Найтли е спечелила ролята на съпругата на Райън в конкуренцията на Еванджелин Лили (Evangeline Lily) и Фелисити Джоунс (Felicity Jones) и ще си партнира с Крис Пайн (Chris Pine), който ще се превъплъти в ролята на Джак Райън.

Режисьор на филма ще е Кенет Брана (Kenneth Branagh), който ще изиграе и ролята на злодея в лентата. Историята ще разказва за дните на Райън преди да започне работа за ЦРУ, когато главният герой разкрива план за сриване на американската икономика от страна на руски терористи.

Jack Ryan, както е работното заглавие на филма, ще е първото участие на Кийра Найтли във франчайз след Pirates of the Caribbean. Последно тя си партнира с Майкъл Фасбендер (Michael Fassbender) и Виго Мортенсен (Viggo Mortensen) в A Dangerous Method (Опасен метод), a до края на годината й предстоят главни роли в Seeking a Friend for the End of the World и в Anna Karenina.

Сподели.