Кевин Дюранд ще е злодей в първата част на The Mortal Instruments

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваната първа част от поредицата книги The Mortal Instruments ("Реликвите на смъртните") скоро ще се сдобие и с първи филм, а Кевин Дюранд (Kevin Durand), познат на публиката от X-Men Origins: Wolverine, ще е един от основните злодеи в лентата.

В базирания на първата книга от поредицата филм – City of Bones ("Град от кости"), ще участват още Лили Колинс (Lily Collins), Джейми Кемпбъл Бауър (Jaime Campbell Bower) и Робърт Майлет (Robert Maillet), който също ще е от лошите.

Героинята на Колинс е тийнейджърка на име Клеъри Фрей, която открива, че е потомка на род  Ловци на сенки – войни, които са подготвяни да защитават света от демони. След изчезването на майката на Клеъри, момичето се присъединява към група ловци на сенки, които й разкриват "другия" Ню Йорк – място изпълнено с демони, върколаци и всякакви други митични същества.

Режисьор на City of Bones ще е Харълд Цварт, работил по The Karate Kid ("Карате Кид") и Agent Cody Banks ("Агент Коди Банкс"), а премиерата на лентата се очаква на 23 август 2013 г.

Сподели.