“Kelly family” идват за промоцията на втория албум на “Мери Бойс Бенд”

Pinterest LinkedIn +

“Kelly family” идват специално за промоцията на втория албум на “Мери Бойс Бенд”. Концертът ще се проведе на 18.09 на площада в гр. Банско от 19:30 часа и ще бъде безплатен за посетителите. Тричасовото шоу включва още изпълнения на квартет “Стрингс” и пианиста Nico Brina.

“Kelly family” ще изпълнят най-големите си хитове като подарък за музикантите и гостите на концерта в 90-минутно шоу. Пристигат 26 човека от фамилията “Kelly”. Поръчана е най-голямата сцена в България със страхотен звук, осветление и пиро-ефекти.

На концерт-промоцията “Мери Бойс Бенд” ще представят всичките 10 песни от албума “Само за теб”, наречен на първия сингъл от него. Песните са по текст и музика на Мария Мутафчиева и аранжимент на групата. CD-то включва като бонус-тракове английски версии на песните “Само за теб” и “Идва нощта” – втория сингъл от албума, който ще зазвучи след броени дни по радиостанциите. Клипът към него е сниман от “Бояна филмс” на най-висококачествената 35мм кинолента Kodak Vision 2 и ще бъде завъртян в ефир през месец октомври.

tВторият албум на “Мери Бойс Бенд” – “Само за теб” е записан в периода май 2003 – май 2004г. в студио “Винил”. Продуцент и издател е “ДТМК”. Търсете го на музикалния пазар от 18.09.2004 г.

Сподели.