Кейти Пери се клонира в света на The Sims

Pinterest LinkedIn +

EA обяви началото на обширно и ексклузивно сътрудничество с Кейти Пери (Katy Perry), касаещо един от най-успешните франчайзи на компанията - The Sims. Благодарение на него, в играта ще се появи най-разнообразно съдържание, обвързано с 27-годишната изпълнителка, продала над 37 млн. дигитални копия от синглите си само в САЩ и повече от 11 млн. копия от албумите си в цял свят за по-малко от пет години, откакто подписа с Capitol Music Group.

Общият проект ще стартира със специално колекционерско издание The Sims 3 Showtime, което ще се появи през март 2012 година и ще включва реплики на нейни модни костюми, прически, цяла сцена, китара и др.

След като през 2011 година не само покори Billboard Hot 100 повече от веднъж /с Last Friday Night (T.G.I.F.) и The One That Got Away/, но и кино боксофис класациите по цял свят, в това число северноамериканския, участвайки в блокбъстъра The Smurfs (в ролята на Смърфиета), Кати Пери ще се популяризира и в гейм индустрията, ставайки рекламно лице на цялата бъдеща маркетинг кампания на The Sims.

Като такава звездата ще се снима в серия от телевизионни и онлайн реклами и ще се появява на ексклузивни промоции в определени магазини, предлагащи играта The Sims в целия свят.

Кейти Пери ще работи интензивно с The Sims Studio, давайки своите насоки и идеи при създаването на дрехи, прически, мебели и имоти за героите от играта.


Сподели.