Keith Richards не иска да е бащата на Johnny Depp

Pinterest LinkedIn +

Джони Деп (Johnny Depp), звездата от кинохита "Карибски пирати", е разбит от новината, че китаристът на Rolling Stones Кийт Ричардс (Keith Richards) се дърпа от участие в очакваните му продължения, разкрива scifi.com.

Рокзвездата трябваше да изиграе ролята на бащата на героя на Джони Деп - капитан Джак Спароу, във втората серия от трилогията - "Карибски пирати - ковчегът на мъртвеца" ("Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest"). За ужас на Деп обаче, който е положил нечовешки усилия, за да накара кумира си и вдъхновител на образа на Джак Спароу да се включи във филма, Ричардс в крайна сметка не е бил очарован от идеята.

В наскоро проведено интервю Деп е споделил, че Ричардс се е срещнал със създателите на филма, но все още не се направени никакви снимки с него. "Не, засега не е съвсем официално", казал е Деп по време на международния филмов фестивал в Торонто, където е представял новата лента на режисьора Тим Бъртън (Tim Burton) със свое участие - "Булка-мъртвец" ("Corpse Bride"). "Може и да стане. Всички правим, каквото можем. Той, все пак, има и едно турне да направи", добавил е актьорът, имайки предвид световното турне, на което са се отправили в момента Rolling Stones.

Коментарът на Кийт Ричардс пък е бил: "Джони и аз прекарахме един готин следобед, изпробвайки разни костюми. Но това съвсем не значи, че ще го направя. Поне засега съм им отказал - докато те снимат, аз съм на турне. Бих се изкефил да го направя, но знам кой гиг е по-важен за мен." И е добавил: "Пък и от самата мисъл да работя за Disney леко ме полазват мравки."

Сподели.