Kavarna Rock 2012: всичко за фестивалната зона (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Остават броени дни до старта на Kavarna Rock 2012, който между 13 и 15 юли ще събере на една сцена класици в рока и метъла като Dio Disciples, Glenn Hughes, Michael Schenker, Stryper, Dokken, Big Noize feat. Sebastian Bach, Lizzy Borden, Rhapsody of Fire и Kamelot, както и българските банди Axaт, Б.Т.Р., Ренегат, Команда 5 и D2 feat. Di4o.

Билети за Kavarna Rock 2012>>

Всички, които искат да се запознаят, да получат автограф и да се снимат с любимите си изпълнители на Kavarna Rock 2012, ще имат тази възможност на специални Meet & Greet сесии. Те ще са достъпни за всички присъстващи със записване по график, който ще бъде обявен на официалния сайт и Facebook страницата на фестивала, както и на място.

30-метровата сцена на Kavarna Rock 2012 ще бъде разтресена от 250 000 вата звук и най-мощната озвучителна апаратура в България, допълнена от впечатляващи пиротехника и осветление. Гаранция за качество ще бъде и сценичният мениджър на Kavarna Rock 2012 - Stefan Heinicke – легенда в концертния бизнес вече две десетилетия, работил и предпочитан от най-големите световни имена в поп и рок музиката.

Акцент в паралелната програма на Kavarna Rock 2012 е 3-дневното Bike Party със зрелищни демонстрации, игри, забавления и изненади както за притежателите на мотори, така и за цялата публика на фестивала.

Пропускателният режим на стадион "Калиакра" ще бъде оптимизиран и с високо ниво на сигурност. Специалният подарък от организаторите към феновете пък е безплатният къмпинг, който за първи път ще бъде в обособена, осветена и охранявана зона, оборудвана с душове, тоалетни и постоянно работещи барове.

Паркинг базата на фестивала също ще бъде разширена. Денонощно в района на Kavarna Rock 2012 ще се предлагат студена бира и разнообразна храна.


Сподели.