"Като две капки вода": Емил Димитров се всели в Стефан Рядков и му донесе победа, но не и място на финала

Pinterest LinkedIn +

Предпоследният концерт от първия сезон на музикалното шоу "Като две капки вода" определи кои ще са четиримата участници, измежду които ще бъде излъчен окончателният победител на финала, предстоящ на 5 юни 2013 г.

Въпреки че спечели 10-те точки с изпълнението си на песента "Моя страна, моя България" на Емил Димитров, което изправи на крака цялата зала и въздейства изключително емоционално на присъстващия в залата син на покойния изпълнител – Емил Димитров-младши, Стефан Рядков не успя да се класира за финала.

Същата съдба, очаквано и предопределено предвид позициите им в генералното класиране, споходи Мария Игнатова (Бритни Спиърс), Диана Любенова (Ейми Уайнхаус) и Александър Кожухаров (Джон Бон Джоуви).

Четиримата артисти, които ще излъчат първия победител в българската версия на шоуто Your Face Sounds Familiar, са Рафи Бохосян, който се класира на първо място след обявяването на вота на журито и колегите си, но отстъпи на второ по волята на зрителите, Милица Гладнишка, Станимир Гъмов и Албена Михова.

Всеки от тях направи много силно представяне в предпоследния концерт на "Като две капки вода" - като се започне от "шизофреничното" превъплъщение на Рафи едновременно в Ерос Рамацоти и Тина Търнър, мине се през изкусителната Мадона на Албена Михова и рошаво-мустакатия Етиен Леви на Станимир Гъмов и се стигне до имитацията "тежка категория" на Милица. 

Звездата от "Етажна собственост" не само направи много достоверна интерпретация на хита Forget You, но бе преобразена с цената на много труд и въображение от страна на гримьорите в двойно по-тежкия от нея Cee Lo Green.

След като с всеки лайв досега събираха точки за генералното класиране и стигнаха до финала в реда Рафи-Милица-Станимир-Албена, идната сряда четиримата ще излязат на сцената с равен старт (0 точки), сами ще изберат парчетата, които ще изпълнят, и ще бъдат оценявани единствено от зрителите. Хилда Казасян, Любен Дилов-син и Магърдич Халваджиян ще могат да коментират представянето на всеки, но не и да го оценяват, както беше досега.


Специалните и, както обикновено, тайнствени гости на вечерта - Румънеца и Енчев - в ролите на Лили Иванова и Лили Иванова

Сподели.