"Кастинг" по БНТ представя 15-те финалисти! Виж ги тук!

Pinterest LinkedIn +

На 20 февруари от 21:00 часа, в актьорското реалити шоу "Кастинг" ще бъдат представени 15-те финалисти в специално издание на живо по БНТ1.

Пред журито на "Кастинг" в състав - Цветана Манева, Захари Бахаров и Емил Христов, за първи път ще се появят кандидатите, които успяха да се преборят с конкуренцията на повече от 5 000 души, явили се на прослушванията в страната.

Претендентите ще бъдат придружени от своите асистенти - Боряна Пунчева, Мариан Вълев, Снежина Петрова и Димитър Коцев – Шошо, които ще са техни учители и застъпници пред взискателното жури. То ще има за задача да избере 10 от участниците, които ще продължат напред в актьорското съревнование.

В студиото на БНТ1 ще бъде поставено и първото предизвикателство, с което ще трябва да се справят младите актьори, чиято цел в шоуто е да спечелят Голямата награда - роля в третия сезон на хитовия сериал "Под Прикритие".

Любопитно е, че сред 15-те финалисти в "Кастинг" е и Рахел-Лилия Михаел Тодорова - дъщерята на джаз певицата Камелия Тодорова, която през януари представи своя дебютен сингъл Follow The Step под псевдонима Rachel Row.

Сподели.