Кармен Електра, канабис и вокодер в сингъла на Snoop Dogg и Чарли Шийн

Pinterest LinkedIn +

"Оу, добър вечер, г-н Шийн, печелите... ли? - Не, точно в момента пафка". Този диалог между звездата от "Спасители на плажа" Кармен Електра (Carmen Electra) и бъдеща съпруга на китариста на Filter - Роб Патерсън (Rob Patterson), и Snoop Dogg не е взет от неизлъчен епизод на хитовото ТВ шоу "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men), а се явява интродукцията на първия съвместен музикален проект на скандално отстранения от продукцията на CBS Чарли Шийн (Charlie Sheen) и калифорнийския рапър - Winning, издаден като сингъл в iTunes на 10 май.

Когато бе разпространена в медиите преди няколко седмици, информацията за парчето бе твърде оскъдна откъм подробности, както относно ролята на Шийн в осъществяването на записа, така и по отношение на датата на издаването му.

Сега обаче Winning вече е масово разпространен в интернет пространството и отговорите идват сами - актьорът се явява по-скоро инспирация за създаването на парчето, в това число за избора на заглавието му, тъй като "winning" (печеля) е любимата му дума и предпочитано състояние на духа.

Това е и единствената му реплика в песента, мултиплицирана и обработена звуково чрез вокодер до неузнаваемост, докато Snoop Dogg нарежда своя речетатив в типичния за него стил през по-голямата част от триминутния трак. Участието на Електра също не е случайно – в записите на Winning е взел участие и Патерсън.

Каква ще е следващата стъпка на Шийн все още не е ясно – в момента той обикаля Северна Америка със своето stand-up турне Violent Torpedo Of Truth: Defeat Is Not An Option. Dogg също е на турне, чрез което промотира 11-тия си студиен албум Doggumentary, издаден в края на март.


Сподели.