Камелия, Силвия от Big Brother и виртуално магаре завладяват ефира

Pinterest LinkedIn +

Попфолк кралицата Камелия и реалити звездата от Big Brother 2 Силвия Драгоева са поредните имена от родния шоубизнес, които решиха да се пробват със собствено телевизионно предаване.

Фолк дивата вече има опит в това амплоа - (макар и не особено успешно) тя водеше коментарното предаване към четвъртия сезон на Big Brother - "Голямата уста". Българската двойничка на Анджелина Джоли пък също поработи на малкия екран, заедно с колежката си Калина (позната от "Островът на изкушението") в реалити шоуто "Градски момичета".


Случаен или търсен ефект, но...

Все още няма яснота как ще се казват двете предавания, но за сметка на това са намерили доста добър пристан в родния ефир - Нова телевизия. Шоуто на Камелия ще се излъчва всеки делник следобяд, докато това на Силвия - в късните часове на деня.


... и двете бяха успешни корици на Playboy...

Най-куриозното обаче е, че в него тя ще си партнира с... виртуално магаре, което ще носи звучното българско име Марк О'Селски и по всяка вероятност ще бъде озвучавано от популярен БГ актьор. Ние пък така и не успяхме да избягаме от приликата с Шрек, макар честно да си признаем, Силвия повече ни допада като персонаж...

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.