Камелия: Българският шоубизнес е пълна пародия!

Pinterest LinkedIn +

Неостаряващият секссимвол на попфолка Камелия изненадващо призна, че е от тези, които са готови да простят изневяра, стига да има логични причини, довели до нея. Певицата разкри и, че й се е случвало да хваща в лъжа хора от близкото си обкръжение, заради което и до днес трудно преживява предателството.

Категорична е обаче, че е достатъчно земна и е наясно, че човек трябва да вижда нещата реално, а не да се самозаблуждава и самозалъгва.

"Дори и в българския шоубизнес е пълно с интриги и лъжи и малцина казват истината. Това ми помага да оцелея, когато чета непрестанно слухове и глупости за себе си – че съм се оженила тайно, че съм бременна и т.н. Ако става дума за конструктивна критика обаче, съм готова да си взема поука", признава Камелия.

За себе си казва още, че не умее да лъже, тъй като се издава твърде лесно. Определя го по-скоро като недостатък, ако приемем в каква страна живеем: "В държавата ни, всеки който казва истината, трябва да се подготви да страда", коментира певицата преди участието си в популярен столичен клуб.

Сподели.