Камелия аут от TV7, "Споделено с..." с нов тайнствен водещ

Pinterest LinkedIn +

Едно от най-рейтинговите предавания на TV7 подготвя огромна изненада за феновете с нов, напълно неочакван водещ, който ще поеме щафетата от попфолк дивата Камелия от 25 януари.

Кой ще заеме мястото на атрактивната певица в "Споделено с...." ще стане ясно буквално дни преди подготвяната смяна в токшоуто.

Иначе "огън момичето" на фолка остава на екран до 24 януари, като дотогава най-любопитните и наблюдателни зрители на медията могат да потърсят ключа към загадката кое е мистериозното ново лице на предаването.

TV7 и !no frame media обещават разтърсващо първо шоу с новия водещ на "Споделено с....", където една драматична история ще бъде разказана докрай за първи път и много тайни, вълнуващи зрителите, ще бъдат разкрити.

"Успехът на предаването се дължи на личните истории на зрителите. Камелия със своята чувствителност и комуникативност успяваше да предразположи хората да споделят най-болните си и лични проблеми и заедно се опитвахме да им помогнем.

Благодарим й за нейната всеотдайност, сърдечност и лично отношение към предаването. Верни на зрителите на TV7, ние сме приготвили големи изненади занапред", сподели Вили Сечкова, продуцент на предаването.

Сподели.