Как се чувстват мъжът и жената след първата си среща в леглото? (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Макар и на първа среща да е прието да се отиде на ресторант или кино, то за някои краят идва под чаршафите. След "шоуто" обаче всеки се вглъбява в себе си, за да преосмисли случилото се по различен начин. В кадрите виждаме, че често последвалото неловко мълчание е породено не от нежеланието за по-нататъшен контакт, а е по-скоро следствие от надеждата вечерта да завърши прекрасно. Видеото по-скоро сатирично ни подсказва, че в опитите си да впечатлим другия, прекаляваме и понякога това ескалира до доста излагащи моменти. Истината явно е, че просто трябва да бъдем себе си и след интимния контакт, просто да се насладим на новото запознанство.

Макар и на първа среща да е прието да се отиде на ресторант или кино, то за някои краят идва под чаршафите. След "шоуто" обаче всеки се вглъбява в себе си, за да преосмисли случилото се по различен начин. 

В кадрите виждаме, че често последвалото неловко мълчание е породено не от нежеланието за по-нататъшен контакт, а е по-скоро следствие от надеждата вечерта да завърши прекрасно. 

Видеото по-скоро сатирично ни подсказва, че в опитите си да впечатлим другия, прекаляваме и понякога това ескалира до доста излагащи моменти. 

Истината явно е, че просто трябва да бъдем себе си и след интимния контакт, просто да се насладим на новото запознанство. 


Сподели.