Как да "рестартирате" сексуалния живот във връзката си

Pinterest LinkedIn +

Забързаният начин на живот, децата, финансови или други проблеми могат да изгасят онази страст, която свързва двама влюбени. Ето няколко начина, по които можете да "рестартирате" вашия сексуален живот.

Любовна игра

Предварителната любовна игра е това, което разпалва огъня по време на секс. Когато се налага да възобновите сексуалния ви живот, опитайте да се фокусирате повече върху ласките. Поиграйте си един с друг достатъчно дълго преди да преминете към съществения акт. Има емоции и хормони, които се стимулират по време на любовната игра, които ще подобрят настроението ви и ще ви предразположат.


Бъдете романтични

Малките неща имат значение. Дръжте се за ръце, целувайте се цяла нощ, изобщо правете всички онези неща, които сте правили в началото на вашата връзка. Така ще се почувствате отново по-специални и ще разберете, че романтиката все още върши работа. 

Говорете открито

Говоренето е може би най-добрият начин да се реши всеки проблем, който засяга вас и вашата връзка. Споделете какво ви липсва в сексуалния ви живот. Ако не сте от хората, които говорят открито за тези неща, е по-добре да опитате до го направите преди искрата да угасне съвсем.


Бъдете сексапилни

Положете малко допълнителни усилия, за да изглеждате и да се чувстват по-секси. Облечете по-предизвикателно бельо, сложете си нов парфюм... Със сигурност вашият любим ще бъде впечатлен.

Не бързайте

Опитайте се да се отделяте повече време за задоволяване на сексуалните ви желания. Може да правите секс само веднъж седмично, но прекарайте един или два часа в леглото с половинката ви.

Сподели.