Как да обичаме – мисли за любовта от Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Жълта преса, папараци, големи разстояния, натоварен график, фенове – нормални и не съвсем... Да имаш щастлива връзка в Холивуд е почти толкова трудно, колкото да се съсредоточиш върху "Оммм" в центъра на Ню Йорк...

Някои обаче успяват. Ето кои са техните тайни.

Приятелство

"Хавиер е най-добрият ми приятел. Споделяме си всичко, коментираме всичко, не спираме да говорим, да се смеем. Това е нашата тайна", споделя Пенелопе Крус за Хавиер Бардем.

Свобода

"Тя се съобразява с мен. Мисля, че по някакъв начин пътуването помага. Можем да пътуваме заедно, а понякога сме сами. И така вече 20 години. Като се огледаш, осъзнаваш, че много малко хора около теб имат 20-годишен брак", казва Дензъл Уошингтън за своята съпруга Паулета Пиърсън.

Обичай и харесвай човека до себе си


"Постоянно ни тормозят за нашата "тайна" на дългата връзка и защо ние издържаме повече от повечето бракове в Холивуд. Преди всичко нещата, които помагат при братята срещу съперничество, важат и срещу раздяла и развод. С Труди не само се обичаме, но също така много се харесваме", казва Стинг за съпругата си Труди.

Прави компромиси

"Смятам, че той е моята сродна душа. Това обаче не означава, че не са необходими много усилия. Ние двамата сме много, много различни", споделя Меган Фокс за Брайън Остин Грийн.

Обичай човека, не опаковката

"Харесвам Виктория заради самата нея. Щях да я харесвам и ако работеше във верига магазини. С Виктория винаги ще останем заедно като съпруг и съпруга", категоричен е Дейвид Бекъм.

Обичай, без да виждаш


"Не знам какво бих правила без моя съпруг. Най-малкото щях да съм емоционално мъртва. Ако си женен от дълго време, обичаш, без да виждаш", споделя Мерил Стрийп за Дон Гъмър.

Сподели.