Житейската драма Always Sometimes Monsters с премиерна дата

Pinterest LinkedIn +

Ролевата игра Always Sometimes Monsters на малкото независимо студио Vegabond Dog, базирано в Торонто, ще излезе за PC на 21 май 2014 година, информира издателят на заглавието, вдъхновено от реалния живот - Devolver Digital.

Играещият Always Sometimes Monsters ще влезе в ролята на личност с предпочитани от него пол, раса и сексуална ориентация, чийто живот не е за завиждане – той или тя е останал без работа, без пукната пара в джоба и без перспективи.

Тази личност ще си постави за цел да прекоси страната в рамките на 30 дни, за да попречи на "своята голяма любов" да встъпи в брак с друг. Всяко решение, взето в хода на играта, ще рефлектира по един или друг начин върху главния герой и хората в обкръжението му.

Always Sometimes Monsters засяга теми като "расизъм, сексизъм, хомофобия, нарушения в психиката, сексуално насилие, блудство с деца, малтретиране на животни, злоупотреба с наркотици, посегателство върху собствения живот", което стеснява потенциалната аудитория на играта. Тя може да бъде закупена срещу $10 или с 10% по-евтино при предварителна поръчка.


Сподели.