Жестока подигравка с Роналдо

Pinterest LinkedIn +

Истински шок изживяха присъстващите на официалната церемония за преименуване на международното летище в Мадейра. В сряда, 29 март 2017 г., то беше кръстено на най-известния португалец – Кристиано Роналдо.

В негова чест и по повод събитието лично президентът на Португалия Марсело Ребело де Соуса откри бронзов бюст на футболиста. Именно бюстът се превърна в повод за стотици коментари и подигравки, защото пластиката прилича на всичко друго, но не и на горещия секс символ.

Самият Роналдо присъства на церемонията, което направи разликите очеизвадни. Той обаче не даде вид да е притеснен от гафа и любезно благодари на организаторите и присъстващите.

 

"Да видя името си изписано на това летище е нещо много специално за мен, защото всички знаят, че се гордея със страната си, и особено с родния си град... Много съм благодарен на президента на регионалното правителство Мигел Албукерке, че имаше смелостта и непоколебимостта да направи това... ".

Феновете обаче не останаха безучастни и социалните мрежи се наводниха с колажи и забавни коментари, като според някои набедената за Роналдо скулптура всъщност изобразява Доналд Тръмп, а други го оприличиха на изтерзан китаец.

 

Сподели.