Janet Jackson премахна сексуален акт от свое шоу

Pinterest LinkedIn +

Четири години, след като показа гърдата си на финала на Super Bowl, Джанет Джексън (Janet Jackson) реши да отреже онази част от представлението си, в която имитира сексуален акт.

Джексън е премахнала пикантния момент от шоуто си в Детройт, тъй като законите в щата Мичиган не позволяват симулиране на секс на публични места.

По принцип за песента "Discipline" изпълнителката избира произволен мъж от публиката, връзва го и симулира сексуален акт с него. За шоуто в Детройт Джексън е отменила парчето.

"Ние обяснихме какви са законите и я помолихме да не го прави", каза говорител на организаторите. "Тя прие. Ние не сме искали да пропусне цялата песен. Това беше нейно решение", допълни представителят.

По време на финала за Super Bowl през 2004 г. Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) издърпа част от сценичния костюм на партньорката си на сцената - Джанет Джексън и по този начин се видя едната й гърда. Това се превърна в един от най-скандалните моменти в историята на шоубизнеса. Телевизията CBS плати над 500 хиляди долара глоба заради инцидента.

Виж видео с оригиналното изпълнение на "Discipline" във Ванкувър тук.
Сподели.