Жан-Клод Ван Дам гуляе с модели на "Визаж" и фолк дивата Рени на ревю

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme) продължава да е сред най-активните в светския живот членове в каста на The Expendables 2. Освен, че на няколко пъти бе засичан в столични заведения, сред които Sin City и люлинският Bar&Dinner Snake (собственост на бизнесмена Киро Киров), сега белгиецът уважи откриване на моден бутик.

На събитието, състояло се в центъра на София, присъстваха редица популярни имена от родния шоубизнес като Искра Радева, Димитър Рачков, Гала, Калин Сърменов (по-известен като Михаил Михайлов - Милото от сериала "Седем часа разлика"), Маргарита Хранова, Диана Любенова и други, но безспорно най-атрактивният гост бе именно звездата от The Expendables 2.

Жан-Клод Ван Дам не пропусна да аплодира ревюто, на което дефилираха редица сексапилни модели на агенция "Визаж", а по време на афтърпартито актьорът се разговори на незнайни теми с попфолк звездата Рени.

За нас пък остава да гадаем къде ще се появи Жан-Клод Ван Дам идния уикенд, след като до този момент звездата не е пропуснал да "му отпусне края" в нито един от почивните си дни от снимачната площадка на The Expendables 2.


Сподели.