James Brown Tribut с Buzz D'Angelo и Акага в Sofia Live Club

Pinterest LinkedIn +

На 2 ноември Sofia Live Club ще се превърне в арена за танци, луди ритми, първокласен соул и фънки мелодии. На сцената ще се качи най-добрият имитатор на Кръстника на соула. Джеймс Браун оживява благодарение на Buzz D'Angelo и родната група Акага.

Джеймс Браун, наричан "Кръстника на соула", е една от най-влиятелните фигури в популярната музика на 20-ти век. Продуктивен певец, композитор и музикален продуцент, Браун оказва пряко влияние върху еволюирането на госпеъла и ритъм енд блуса в соул и фънк. Той оставя голяма следа в различни жанрове, а характерни за него са музикалните крясъци, трескавият танц и необичайният ритмичен стил.

Днес един от най-добрите имитатори на мистър Браун е англичанинът Buzz D'Angelo, който гостува за първи път в България. Известен в цяла Европа и Близкия изток, музикантът се нарежда сред най-добрите със своята шоу програма. Гостува в различни театри във Великобритания и създава фантастични спектакли с бандата си James Brown Experience. От българска страна в този емблематичен трибют ще се включат музикантите от Акага.

Още информация за събитието>>

Сподели.