10 Декември 2018, 23:43

"Изплува" видео от полугола фотосесия на 19-годишната Кейт Ъптън

Google+ Pinterest LinkedIn +

Днес Кейт Ъптън е едно от най-популярните имена в модата. С десетки корици на списания, включително и няколко в престижното годишно издание на Sports Illustrated, тя има милиони фенове по целия свят. Както всички, и тя е започнала отнякъде и точно Sports Illustrated публикува в YouTube клип от началото на кариерата ù, когато тя е само на 19, но не по-малко чаровна. Фотосесията, за която Ъптън сваля почти всичко, е на прекрасните плажове на Филипините, а на човек не му остава друго, освен да им се порадва. На плажовете.

Днес Кейт Ъптън е едно от най-популярните имена в модата. С десетки корици на списания, включително и няколко в престижното годишно издание на Sports Illustrated, тя има милиони фенове по целия свят. 

Както всички, и тя е започнала отнякъде и точно Sports Illustrated публикува в YouTube клип от началото на кариерата ù, когато тя е само на 19, но не по-малко чаровна.

Фотосесията, за която Ъптън сваля почти всичко, е на прекрасните плажове на Филипините, а на човек не му остава друго, освен да им се порадва. На плажовете. 


Сподели.