Излязоха четири DLC-та за Amazing Spider-Man

Pinterest LinkedIn +

Четири порции с допълнително съдържание за гейм адаптацията на тазгодишния блокбъстър The Amazing Spider-Man вече могат да бъдат придобити срещу сумата от $3 или $4 всеки, както и в компилация с отстъпка.

The Rhino Challenge Pack и The Stan Lee Adventure Pack бяха включени като pre-order бонуси, така че не малко играчи със сигурност ги притежават, докато Lizard Rampage Pack и Oscorp Search & Destroy Pack са чисто нови допълнения към играта на Beenox, налична във версии за PS3, X360, WII, DS, 3DS и PC.

Първият от тези два пакета въплъщава играчите в ролята на гущероподобното алтер его на Д-р Конър - The Lizard, а вторият съдържа две мини игри, вдъхновени от аркадните класики Snake и Space Invaders, които ще бъдат "инсталирани" върху смартфона на Спайди (играчите поемат контрола над Hunter Robot и гигантската механична змия на Oscorp, a действието се развива в Манхатън).

Stan Lee Adventure Pack също заслужава специално внимание, като се има предвид, че за пръв път играчите ще могат да влязат в "кожата" на създателя на Човека паяк – Стан Лий, като при това притежават всички сили и умения на Спайди и чуват гласа му.

Сподели.