Изгониха двойката Пеньо/ Надежда от къщата на Big Brother 3

Pinterest LinkedIn +

Чирпанлията Пеньо Даскалов и тризначката Надежда Станчева станаха поредните съквартиранти, изгонени от къщата на Big Brother 3. Двойката получи 45% от негативния зрителски вот, срещу 41% за тандема Палома/Лиляна и 14% за сестрите Вяра/Любов.

Пеньо и Надежда напуснаха Къщата след 64 дни пълна изолация от външния свят. Те споделиха номинацията и изгонването заради тазседмичната мисия "Най-добър приятел", в която бяха тандем.

Защитници на трите номинирани двойки този път освен познатата на зрителите на шоуто Руслана, бяха и фолкизпълнителят Азис и журналистът Мартин Карбовски. По-късно към тях се присъединиха майката на Лиляна и четвъртата сестра на тризначките Ирена. Водещият Ники Кънчев призна, че е било много трудно да се намери човек, който да подкрепи Пеньо, като дори собствената му майка е отказала да се яви в студиото.

Още в самото начало на живото предаване
Карбовски обяви, че е получил SМS, който цитира на всеослушание. Текстът на съобщението гласеше: "Моля, ако Пенка е изгонена тази вечер, изчакай и я убий навънка". Нападките продължиха в този агресивен стил, а Мартин Карбовски обяви ББ3 за "шоу на изродите".

Журналистът яростно нападаше Пеньо като обясни на Азис, че никой няма нищо против гейовете, но всички имат нещо против тези, които се колебаят. "Колебаещият се гей е проблем" - заяви Карбовски.

В защита на може би най-коментирания съквартирант по време на живото предаване снощи Руслана каза, че според нея "Пеньо е един от образите, които еволюира страшно много", а Азис потвъди, че чирпанлията има певчески талант и че притежава специфичен тембър, който напомня за стария естраден тип пеене. Попитан какво трябва да промени във външността си Пеньо, за да има успех в шоубизнеса, Азис заяви: "Много чар има в това момче, но като за начало може да сложи едни гърди и да избие цялата риба". До момента изпълнения на новоизлюпеният певец вече се радва на широка популярност в интернет пространството.

Противно на очакванията обаче Азис не беше много активен в нападките на противниковите двойки. Когато Ники Кънчев го попита кой и защо трябва да излезе, певецът отговори: "Не мога да захапя никой, защото тука са им близките".

Преди изгонването на Надежда тризначките бяха напълно уверени, че няма да бъдат разделени и този път. Те стигнаха до извода, че този път победител в ББ3 трябва да бъде жена, тъй като няма достоен мъж сред съквартирантите, който да стане фаворит.

В студиото Карбовски заяви, че е добре да се направи социален експеримент - какво ще се случи с "триглавата ламя", когато сестрите се разделят. По повод на Вяра, Надежда и Любов журналистът каза: "И най-норалният човек като попадне в кокошарника на тризначките ще се побърка".

В края на шоуто Ники Кънчев обяви, че номинациите тази вечер ще бъдат необичайни и съквартирантите ще трябва да се номинират очи в очи.

Сподели.