Иван и Андрей уличиха Васа Ганчева за подкуп със скрита камера, заплашва я затвор (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Популярният журналист и режисьор Васа Ганчева се забърка в невероятен скандал. Тя бе заснета със скрита камера от "Шоуто на Иван и Андрей" как иска подкуп от 1000 лева от техни подставени лица, за да представи в положителна светлина рубриката "Съдебен спор" на "Станция Нова" на авторската си страница във вестник "Уикенд".

Видеото вече бе показано от популярния тандем в предаването им, като веднага след излъчването му, Ганчева обяви, че ще ги съди за клевета и, че всъщност става дума за хонорар за въпросната статия.

Така и обаче не става ясно защо би следвало материалът да е платен от тяхна страна, а не от тази на екипа на изданието, за което пише. В самия клип се вижда как журналистката обещава срещу 1000 лева да подкрепи "Съдебен спор" в колонка и половина, като развие тезата си в три отделни статии, посветени на предаването.

Още по-скандалното обаче е, че Васа Ганчева действително изпълнява обещанието си и в новия брой на "Уикенд" шоуто е представено като еталон за журналистика в материал, озаглавен "Съдебен спор - неочакваната защита" и с подзаглавие - "Нана прави човешко шоу в държава, в която хората са откровено правно неграмотни".

От изданието вече обявиха, че най-вероятно ще се разделят с нея, тъй като с действията си е накърнила имиджа на изданието. 

За Ганчева дори съществува и вероятност да бъде осъдена и да влезе в затвора, тъй като при доказване на вината й, по Наказателния кодекс я заплашват до 6 години зад решетките и глоба от 5 хиляди лева. Дали обаче ще се стигне дотам - трудно ни е да повярваме.


Сподели.